Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tehokas kumppani taloushallintoon

Clerica on luotettava kumppani

Olemme kotimainen talousalan perheyritys ja tarjoamme kirjanpitoontaloushallintoon, veroneuvontaan sekä palkanlaskentaan liittyviä palveluita yrityksille, yksityishenkilöille ja yhteisöille. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme löytämään aina Sinua parhaiten palvelevan ratkaisun, ymmärtäen markkinoiden haasteellisen kilpailutilanteen.

Clerica

Sähköiset ratkaisut on yksi tapa toteuttaa palvelujamme. Saat ne sinne missä sinä olet. Voimme näin sopia työnjaosta välillämme, jolloin kumpikaan ei tee turhaan päällekkäistä työtä. Samalla pystyt jatkuvasti olemaan ajan tasalla yrityksesi tilanteesta, laskutuksesta, maksuista ja maksuvalmiudesta.

Hyödynnämme kokemustamme auttaen asiakasyrityksiämme kasvuun ja menestykseen! Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat keskittyä tällöin omaan ydinliiketoimintaansa.

Meillä tärkeä kumppani on Taloushallintoliitto, joka pitää huolen ajantasaisen koulutuksen tarjonnasta. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto ja sovellamme Taloushallintoliiton suosimaa laatujärjestelmää, joka antaa sinulle takuun luotettavuudesta.

Henkilökohtaista palvelua yrittäjille

Saija Vihtkari oli aloittanut työuransa taloushallinnon alalla vuonna 1997. Ajan myötä idea omasta toimistosta oli aika ajoin tullut mieleen, kun oma tapa hoitaa asiakkaita oli osoittautunut toimivaksi. Niinpä vuonna 2008, kun karkkilalainen SKV-isännöinnin kirjanpitoliiketoiminta tuli myyntiin, Saija ja hänen miehensä Jukka päättivät panna toimeksi. Näin syntyi Clerica. 

Alusta saakka oli selvää jatkaa jo hyviksi havaituilla vahvuuksilla: Clerica tarjoaa asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua, yrittäjiä kuunnellen ja tukien.  

Clericalaisia on nyt yhteensä jo seitsemän taloushallinnon ammattilaista, joita kaikkia yhdistää halu helpottaa yrittäjien, yritysten ja yhdistysten arkea. 

Clerica
Clerica

Toimipisteet Karkkilassa ja Helsingissä

Clerican ensi askeleet otettiin vanhoissa edellisen omistajan toimitiloissa Karkkilassa Huhdintie 5:ssä. Saija pyöritti arkea toimistolla, Jukka keskittyi asiakashankintaan. Asiakkaita oli toki jo vanhastaankin, jotkut olivat olleet asiakkaina jopa kolme vuosikymmentä ja siirtyivät nyt siis kaupan mukana Clericalle.  

Vuoden 2012 alusta Clerica laajeni Helsinkiin. Toimipiste sijaitsi aluksi Töölössä, muutti parin vuoden päästä Länsi-Pasilaan ja lopulta löysi hyvät toimitilat Toukolasta, osoitteesta Arabiankatu 12, joka on lähellä Arabian vanhaa tehdaskiinteistöä. Merellisessä, viihtyisässä ympäristössä samoissa kortteleissa majailee mm. Metropolian ammattikorkeakoulu sekä Pop & Jazz Konservatorio.  

Toimipisteet

Clerica Yritystilit – Helsinki

info@clerica.fi
010 271 5180

Arabiankatu 12 (2. krs), 00560 Helsinki

Clerica Laskenta – Karkkila

info@clerica.fi
010 271 5181

Huhdintie 5, 03600 Karkkila

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2024 Clerica Oy