Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tilitoimistopalvelut

Yrityksesi kokoinen ratkaisu

ikoni

Kirjanpitopalvelut

Kirjanpitopalvelu on yleisin yrittäjän tarvitsema palvelu. Nykyisin se ei enää tarkoita kuittien säilömistä kenkälaatikkoon, vaan voit toimittaa aineistot vaikkapa kuvaamalla ne omalla älypuhelimellasi.

ikoni

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto helpottaa kiireisen yrittäjän elämää ja yhteistyötä tilitoimiston kanssa. Olemme sähköinen tilitoimisto ja käytämme sähköisiä työkaluja sekä menetelmiä taloushallinnossa.

ikoni

Palkanlaskenta

Jos sinulla on työntekijöitä, tarvitset tavallisesti talouspalvelujen yhteyteen myös palkanlaskenta- palvelut. Asiantuntevan palvelun ja hyvien ratkaisumallien avulla saamme järkeistettyä myös palkanlaskentaan liittyvät prosessit.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Hyödynnä osaamistamme tekemällä meistä talousosastosi. Oikeat ratkaisut esimerkiksi yritysjärjestelyissä tai henkilöstön palkkaamisessa säästää yritykseltäsi selvää rahaa.

Nykyaikaiset ja teknologialtaan korkeatasoiset sovellusratkaisumme tuovat helpotusta työtaakkaan. Sovelluspalvelullamme saat yrityksellesi tarvittavat työvälineet käyttöösi. Etuna tässä mallissa on se, että yrityksesi ei tarvitse investoida omiin järjestelmiin.

Palvelumme avulla integroimme myynti-, osto- ja palkanlaskentatoiminnot yhteen ja samaan paikkaan, josta yrityksesi saa näkymän yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Materiaalia ei tarvitse toimittaa meille enää erikseen ja käytössäsi on integroitu järjestelmä, jossa on kaikki yrityksesi liiketoiminnan ohjaamiseen tarvittava tieto.

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Tilitoimistopalveluista puhuttaessa tavallisimmin haetaan kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelua sekä verotuksen optimointiin tähtäävää palvelua. Tähän tarpeeseen löydät parhaan ratkaisun tutustumalla Kirjanpitopalvelut osioon.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto helpottaa yrittäjän elämää. Palvelumme tukee ostolaskujen sähköistä käsittelyä ja myyntilaskut voit lähettää sähköisesti asiakkaillesi. Tiesitkö, että osa yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista edellyttää sähköistä laskua? Tarjoamme valmiin ratkaisun ilman aloituskustannuksia.

Palkanlaskentapalvelut

Palkanlaskentapalvelut ovat yrityksen toiminnan kannalta helpoiten ulkoistettavissa oleva palvelumuoto. Palkanlaskentapalveluille löytyy sopiva ratkaisumalli riippumatta siitä, onko yrityksessänne 1 työntekijä, kymmeniä tai satoja.

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2023 Clerica Oy