var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-13164515-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tehokas kumppani taloushallintoon

Kirjanpito Helsingin ja Karkkilan toimipisteissä

Clerica Yritystilit Helsinki hoitaa yrityksesi kausittaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verohallinnon ilmoitukset. Toimitat meille sovitun aikataulun mukaisesti kirjanpitoaineiston ja tositteet. Jos et pääse tai ehdi käymään paikanpäällä, voi kirjanpitomateriaalit toimittaa meille myös sähköisesti.

Sähköinen kirjanpito on yrittäjälle usein joustavampaa kuin perinteinen paperilla toimiva menetelmä, sillä sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tositteiden toimittamiseen tai postitukseen. Sähköisessä muodossa säilytettävä aineisto säästää kaiken helppouden lisäksi myös tilaa, kun sinulla on käytettävissä sähköinen aineisto entisen mappirivistön sijaan.

Kirjanpito Helsingissä hoidetaan Arabiankadulla sijaitsevassa toimistossa, johon on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Palvelemme tästä toimistosta käsin pääkaupunkiseudun asiakkaita eli voit olla yhteydessä meihin, olipa yrityksesi kotipaikka sitten Helsinki, Espoo tai Vantaa. Karkkilan toimisto palvelee laajemmalla alueella asiakkaita, jotka sijaitsevat Uudellamaalla tai muualla Suomessa.

Oma kirjanpitäjä on ensisijainen yhteyshenkilösi, jonka takana on koko taloushallinnon tiimi avustamassa vaikeimmissa ongelmatilanteissa.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua

Sähköisen taloushallinnon ansiosta tilitoimiston sijainti ei ole enää se kaikista tärkein asia, mutta moni yrittäjä haluaa silti tavata kasvotusten. Kun kirjanpito hoidetaan Clericalla, sinua palvelee nimenomaan henkilö.

Helsingin toimistossa sinulla on oma nimetty kirjanpitäjä, jonka kanssa hoidat yrityksesi asiat. Asiointi on tuttua ja entistäkin helpompaa, kun kirjanpitäjä on aina sama henkilö. Oma kirjanpitäjä on ensisijainen yhteyshenkilösi, jonka takana on koko taloushallinnon tiimi avustamassa vaikeimmissa ongelmatilanteissa.

Tilinpäätöksen teko

Kirjanpitopalveluun kuuluu myös tilinpäätöksen teko. Vaikka uudistettu kirjanpitolaki toi mukanaan helpotuksia tilinpäätöksen laadintaan, on yrityksen tuloksen selvittämisen ja veroilmoituksen laatimisen kannalta tarpeen kuitenkin laatia tilinpäätös.

Tavallisesti rahoittajat ja tärkeimmät sidosryhmät pyytävät tilinpäätöstietoja. Tämä voi liittyä esimerkiksi luottokelpoisuuden määrittämiseen, joka esimerkiksi valveutuneella tavarantoimittajilla on usein tapana kysyä.

Kirjanpito ja tilinpäätös kannattaa siis jättää ammattilaisen tehtäväksi, koska kirjanpidon ja verotuksen erikoistilanteet vaativat jatkuvaa kouluttautumista. Harvalla yrittäjällä on kaiken muun ohella sellaiseen aikaa.

Kaiken lisäksi kirjanpidon ulkoistaminen on fiksua, kun pääset käyttämään aikaasi siihen kaikkein oleellisimpaan, eli oman yritystoimintasi pyörittämiseen.

Tervetuloa Tilitoimisto Clerica Yritystilit Helsinkiin.

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2024 Clerica Oy