var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-13164515-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tehokas kumppani taloushallintoon

Kirjanpitopalvelut ja tilinpäätöspalvelut

Kirjanpito onnistuu kirjanpitotoimistoltamme varmalla otteella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sijaitseville asiakkaillemme. Toki asiakaskuntamme ei rajoitu pääkaupunkiseutuun, vaan osaamistamme ja monipuolisia palveluitamme voi vapaasti hyödyntää, vaikka asuisit kauempanakin. Lisäksi kattavat sähköiset palvelut tekevät kirjanpidosta helppoa myös etänä.

Clerica Oy hoitaa yrityksesi kausittaisen kirjanpidon ja verohallinnon ilmoitukset toimitetun kirjanpitoaineiston ja -tositteiden mukaisesti. Meille voit toimittaa kirjanpitomateriaalin myös sähköisesti, mikäli et pääse tai ehdi poikkeamaan paikalla. Sähköinen palvelu tekee kirjanpitopalvelustamme entistä joustavampaa sekä asiakaslähtöistä, kun sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi tositteiden kuljettamiseen tai postitteluun. Kirjanpidon ulkoistaminen on fiksua, kun haluat käyttää aikaasi siihen kaikkein oleellisimpaan, eli oman yritystoiminnan pyörittämiseen.

Oma kirjanpitäjäsi oppii tuntemaan yrityksesi ja tietämään yhteistyön aikana yksilöllisesti juuri teidän taloushallintoonne liittyvät asiat.

Henkilökohtaista palvelua

Vahvuutenamme on myös se, että saat meiltä yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän, jonka kanssa asioit jatkossa – kun kirjanpitäjä pysyy samana, tekee se asioinnista entistä helpompaa. Oma kirjanpitäjäsi oppii tuntemaan yrityksesi ja tietämään yhteistyön aikana yksilöllisesti juuri teidän taloushallintoonne liittyvät asiat. Tämä on huomattavasti parempi ja toimivampi vaihtoehto kuin se, että joutuisit asioimaan joka kerta eri henkilön kanssa. Saman ovat huomanneet myös asiakkaamme – nimetyn kirjanpitäjän kanssa kaikki kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvät asiat hoituvat kitkatta!

Kilpailukykyinen hinnasto ja joustavat palvelut

Lisäksi Clerica Oy:n etuna on varsin kilpailukykyinen hinnasto kirjanpidon ja taloushallinnon palveluihin liittyen. Palvelumme hinta on kuitenkin verrannollinen palveluidemme laatuun – saat luotettavaa ja asiantuntevaa osaamista sekä omalle yrityksellesi tarvittavat räätälöidyt kokonaisuudet tai vaihtoehtoisesti valmiit ratkaisut.

Tilinpäätökset

Toteutamme yritysten tilinpäätökset tilikauden päätteeksi. Tilinpäätös on laskelma, josta selviää yrityksen tulos ja varallisuusasema. Tilinpäätöksen laadintaan vaikuttavat muotoseikat ovat määritelty kirjanpitolaissa, ja kaikki siinä pyydettävät tiedot on ilmoitettava asianmukaisesti. Kun jätät yrityksesi tilinpäätöksen laatimisen meidän vastuullemme, voit luottaa turvallisin mielin siihen, että tilinpäätökset tulee tehtyä varmasti oikein ja kirjanpitolain määrittelemällä tavalla.

Palveluihimme kuuluu myös tilinpäätöksen analysoiminen ja tarpeen vaatiessa ennusteiden antaminen yritystoiminnasta esimerkiksi mahdollisia investointeja ajatellen. Tilinpäätöstä analysoidessamme tutkimme ja kiinnitämme huomiota yrityksesi kannattavuuteen sekä sen taloudelliseen tilaan hyödyntäen yrityksen tilinpäätöstietoja. Tilinpäätöksestä on myös mahdollista laskea monia erilaisia tunnuslukuja, joita käyttämällä yrityksiä voidaan vertailla keskenään. Jos tilinpäätökset askarruttavat, ota meihin yheyttä!

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito on tilitoimiston kanssa asiointia huomattavasti helpottava menetelmä. Me käytämme sähköisiä työkaluja taloushallintoa varten, sillä sähköisyys on arkipäivää taloushallinnossa – niin meillä kuin asiakasyrityksillämmekin. Tarjoamme yrityksellesi ratkaisut paitsi työajan, myös rahan säästämiseksi. Kun esimerkiksi laskujen ja muiden tositteiden lähettäminen onnistuu sähköisesti, et joudu enää maksamaan postimaksuja tai kuluttamaan aikaasi kuorittamiseen ja postilaatikolla juoksemiseen. Sähköiset laskut ovat paitsi tyylikkäitä, myös käteviä ja tilitoimiston kanssa asioimista helpottavaa: lähettäessäsi laskun sähköisesti asiakkaallesi, tulee siitä samalla meille sähköistä myyntilaskuaineistoa meille automaattisesti.

Kun etsit muuta kuin pelkkää kirjanpitäjää – eli käytännössä, kun etsit täyden palvelun tilitoimistoa ja taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti vastaavaa kumppania, Clerica Oy on valmiina palvelemaan sinua. Voit jättää meidän huoleksemme aivan kaiken, ja sähköisten ratkaisujen ansiosta palveluidemme käyttö on entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa, kun voit sekä toimittaa tositteet etänä että tarkastella esimerkiksi palkanlaskentaan ja henkilöstöön liittyviä tietoja omalta koneeltasi.

Olipa tarpeen sitten pelkkä kirjanpito, tilinpäätökset tai kokonaisvaltaiset ratkaisut, tule rohkeasti poikkeamaan ja keskustelemaan lisää palveluistamme, tai ota yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Sovitaan yhdessä juuri sinulle tai yrityksellesi parhaiten sopivista ratkaisuista ja toimintamalleista. Lue myös sähköisestä taloushallinnosta!

Kirjanpitotoimistomme

Perheyrityspohjalta ponnistava Clerica Oy on nykyaikaisesti palveleva kirjanpitotoimisto, joka välittää aidosti asiakasyritystensä menestyksestä. Haluamme kulkea yrityksesi rinnalla ja huolehtia siitä, että taloushallinnollinen puoli pysyy kunnossa – olemme aina apunasi, kun tarvitset meitä. Askarruttipa mieltäsi sitten jokin kirjanpitoon liittyvä seikka tai kaipasitpa lisätietoja verotuksesta, me neuvomme ja konsultoimme sinua mielellämme kaikissa alaan liittyvissä asioissa. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, vaan voit tiedustella meiltä mitä vain kirjanpitoon, palkanlaskentaan, laskutukseen, reskontraan, tilinpäätöksiin tai taloushallintoon liittyvää. Meiltä saat itsellesi nimetyn kirjanpitäjän, jonka kanssa asioit aina jatkossa.

Kun palvelumme räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan tai yrityksesi tai yhteisösi tarpeita vastaaviksi, saat rinnallesi varmasti luotettavan, palvelevan ja joustavan taloushallinnon kumppanin, jonka vastuulle voit jättää huoletta kaiken kirjanpidosta ja palkkalaskennasta verotukseen ja tilinpäätöksiin. Hyödyntämällä sähköisiä työkaluja pääset entistä helpommalla, sillä pystyt hoitamaan tositteiden lähettämisen ja tietojen tarkastelun etänä juuri silloin, kun itse ehdit ja haluat – kunhan vain saamme tarvittavat tositteet kirjanpitoa varten aina määräaikaan mennessä.

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2024 Clerica Oy