var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-13164515-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tehokas kumppani taloushallintoon

Tilitoimisto Helsingissä – Clerica Yritystilit

Clerica Oy on asiantunteva, palveleva ja asiakaslähtöisesti toimiva tilitoimisto Helsingissä. Käytämme termiä nykyaikaiset tilitoimistopalvelut, joka tarkoittaa yrityksellesi modernia tapaa hoitaa taloushallinnon palveluja. Vaikka toimistomme olisi suljettu, voit hoitaa talousasiat kellonajasta riippumatta.

Perheyrityksenä ymmärrämme itse, että yrittäjällä on usein kiire, jolloin tilitoimiston täytyy tarjota ajasta ja paikasta riippumattomia palveluita.

Clerica Yritystilit Helsinki palvelee parhaiten paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä. Mikäli yrityksesi toimipaikka on Helsinki, voit olla varma, että olemme sinulle oikea ratkaisu. Arabiankadun tilitoimistossa Helsingissä sinulla on palveluksessasi asiantunteva tiimi, joka huolehtii yrityksesi taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluista.

Oma kirjanpitäjäsi oppii tuntemaan yrityksesi ja tietämään yhteistyön aikana yksilöllisesti juuri teidän taloushallintoonne liittyvät asiat.

Olemme yhteistyökumppanisi

Olemme sinulle yhteistyökumppani, jolloin me molemmat ymmärrämme, että hyvällä yhteistyöllä syntyy hedelmällinen lopputulos. Kun pidät meidät ajan tasalla yrityksesi suunnitelmista, niin tiedämme mitä meidän pitääkin tietää. Pieneltä tuntuva muutos omistusjärjestelyissä tai perhesuhteissa voi vaikuttaa sinun verotukseesi yrittäjänä.

Yhteistyökumppanina ja tilitoimistona haluamme olla ajan tasalla kaikesta yrityksesi ja lähipiirisi asioista, joilla voi olla vaikutusta esimerkiksi henkilökohtaiseen verotukseen.

Tilitoimisto Clerica Yritystilit Helsinki – asiantuntevaa ohjausta

Tulevaisuutta ei ole helppo ennustaa, mutta asiantuntevana tilitoimistona osaamme ohjata yrityksesi tulevaisuuttasi parempaan suuntaan. Näin pääset yrittäjänä mitä parhaiten keskittymään oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Me osaamme tilitoimistojen toimialan ja sinä osaat oman toimialasi parhaiten.

Ulkoistamalla taloushallinnonkirjanpidon ja palkanlaskennan auktorisoidulle tilitoimistolle, voit olla täysin varma, että yrityksesi asiat ovat ammattitaitoisissa käsissä. Helsingin tilitoimistossa sinulla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka takana on laaja verkosto auttaen yritystäsi vaikeimmissakin taloushallinnon kysymyksissä.

Toimipiste ja yhteystiedot

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Arabianrannassa osoitteessa Arabiankatu 12 Helsinki, johon on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Jos tulet autolla, kahden tunnin pysäköintipaikkoja löytyy Arabiankadun varrelta tai maksullisesta Arabian parkki -pysäköintitalosta, jonka sisäänajo on toimistorakennuksemme vieressä. Kadun varren pysäköintipaikat ovat maksuttomia.

Julkisilla tultaessa raitiovaunulinjojen 6 ja 8 päätepysäkki sijaitsee toimistomme vieressä. Toimiston viereen pääsee myös bussilla 52 ja läheistä Hämeentietä pitkin kulkevat bussit 68, 71, 71V, 74 ja 506. Clerica Yritystilit Helsingin sisäänkäynti on Arabianportaali -toimistorakennuksen toisessa kerroksessa.

Miksi valita Clerica Oy?

Auktorisoitu tilitoimisto

Auktorisoitu tilitoimisto tarkoittaa, että toiminnasta vastaa vähintään yksi vaativan pätevyystutkinnon läpäissyt henkilö. Tilitoimistossa käytettävät menetelmät ovat Taloushallintoliiton hyväksymät ja ne tarkastetaan säännöllisesti. Vastaavilla kirjanpitäjillä on ajantasainen koulutus taloushallinnon sekä verotuksen osalta.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä

Henkilökohtainen kirjanpitäjä tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Hänellä on paras mahdollinen tieto ja taito hoitaa yrityksesi taloushallinnon asioita.

Paikallinen kumppani

Voit tavata paikallisen kumppanin lähellä, missä yrityksesikin toimii. Voit luottaa siihen, että tehtäviä hoitavilla henkilöillä on paikallistuntemus, jolla on merkittävää käytännön merkitystä asioita hoidettaessa.

Sähköinen palvelu

Sähköinen palvelu antaa vapauksia hoitaa asiat sinulle sopivana aikana. Laskut liikkuvat automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee näistä huolehtia. Tieto on käytettävissä lähes heti eikä sinun tarvitse odotella vastauksia paperipostilla.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen ja palvelevaan tilitoimistoon Helsingissä!

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2024 Clerica Oy