Helpotamme yrittäjän arkea toimivilla taloushallintopalveluilla
Tehokas kumppani taloushallintoon

Muut palvelut

Toimialasta riippumatta tuotantoa tai palvelua tuottavilla yrityksillä on yhteisiä piirteitä taloushallinnossaan. Jokainen yritys saa ja maksaa ostolaskuja, jokainen yritys käyttää pankkitiliä, jokaisella yrityksellä tuotteiden tai palveluiden myynnistä syntyy liikevaihtoa ja näistä syntyy myyntilaskuja tai käteismyyntitapahtumia. Lähes poikkeuksetta yritykselle hankitaan myös tuotteita ja palveluita, joista syntyy käteiskuittitapahtumia. Jos yrityksellä on työntekijöitä, syntyy tarve palkanlaskennan tekemiselle.

Vahvuutemme on ymmärtää yrityksen liiketoiminnan prosesseja, hakea niihin tuottavuutta tehostavia ratkaisuja ja helpottaa näin yrityksen talousprosessia. Kokonaisuutena tämän avulla saadaan aikaan kustannussäästöjä. Me ymmärrämme, että yrittäjän oma työaika ei ole ilmaista.

Case esimerkki: KEUKE (Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy)

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus tuottaa yritysneuvontapalveluja sekä luo edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten menestykselle. Keuke siirtyi Clerican tarjoamaan täysin sähköiseen taloushallintoon joulukuussa 2014. Helposti tuotettava ja ajantasainen raportointi eri kehittämishankkeista on tärkeä osa Keuken prosessia. Taloushallinnossa käyttöön tuli sähköinen ostolaskujen käsittely, matkalaskut, myyntilaskut verkkolaskuina sekä maksuliikennepalvelut. Näiden lisäksi palkanlaskenta on osa palvelukokonaisuutta.

Palveluiden käyttöönottaminen vapautti asiakkaan aikaa merkittävästi yrityksen varsinaiseen toimintaan. –En etukäteen osannut kuvitella, kuinka paljon pelkästään maksuliikennepalvelut tai ostolaskujen sähköinen hyväksyminen voivat helpottaa omaa työpäivääni, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen. –Työpäiväni ovat kiireisiä, jolloin tarvitsen kaiken mahdollisen ajan varsinaisille työtehtävilleni. En voisi kuvitella palaavani entiseen toimintatapaan, jossa laskuja pyöriteltiin paperisena. Voin lämpimästi suositella vastaavia palveluita myös muille yrityksille, Pekkarinen jatkaa.

Keuke logo

Clerica Yritystilit – Helsinki
Toimipiste Arabiankatu 12 (2. krs)
00560 Helsinki
010 271 5180
info@clerica.fi

Clerica Laskenta – Karkkila
Toimipiste Huhdintie 5
03600 Karkkila
010 271 5181
info@clerica.fi

Taloushallintoliiton auktorisioima logo

Copyright © 2023 Clerica Oy