Tilitoimisto Karkkila

Toimipisteemme Clerica Laskenta – tilitoimisto Karkkila sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Huhdintie 5:ssä. Sisäänkäynti on aivan SKV:n sekä Realian toimiston vieressä. Alaovella on Clerican opastetarra kertomaan oikeasta osoitteesta. Pysäköintipaikkoja löytyy helposti kadulta puiston vierestä.

Tilitoimisto Karkkila - Taloushallinnon palvelut asiantuntevasti

Karkkilan tilitoimistomme palvelee parhaiten paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä. Karkkilassa sinulla on käytettävissäsi asiantunteva tiimi, joka huolehtii yrityksesi taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluista. Kun sinulla on tarpeen käydä asioita läpi verotuksen, kirjanpidon tai vaikkapa sähköisten laskujen lähettämisen osalta, voit olla yhteydessä omaan kirjanpitäjääsi.

Me hyödynnämme paljon sähköistä taloushallintoa ja tämän syystä tilitoimiston sijainti ei ole enää se kaikista tärkein asia. Moni yrittäjä haluaa silti, että kirjanpitoa hoitaa henkilö, johon voi olla yhteydessä ja tarvittaessa tavata kasvotusten. Meillä Karkkilan tilitoimistossa asioidessasi sinulla on oma kirjanpitäjä, jonka kanssa hoidat yrityksesi asiat. Oma kirjanpitäjä on ensisijainen yhteyshenkilösi, jonka takaa löytyy koko taloushallinnon laaja ja osaava tiimi avustamassa vaikeimmissa ongelmatilanteissa.

Tilitoimisto Karkkila – asiantuntevaa palvelua

Kirjanpidon aikataulua säätelee pitkälti verotus ja tästä syystä kirjanpito tehdään tavallisesti samassa syklissä arvonlisäveroilmoitusten kanssa. Sähköinen kirjanpito antaa mahdollisuuden tehdä asioita nopeammassa rytmissä ja olet paremmin perillä yrityksesi taloustilanteesta. Palkkaa maksavilla yrityksillä palveluumme kuuluu myös palkkapalvelu, jonka avulla yrityksesi palkanlaskenta sekä maksu palkansaajien tilille hoituu vaivattomasti. Kaikkiin näihin palveluihin kuuluu myös ilmoitukset verohallinnolle, työttömyysvakuutusrahastoon ja vakuutusyhtiöille. Karkkilan tilitoimistossa saat näihin asioihin liittyvää lisätietoa omalta kirjanpitäjältäsi.

Tilitoimistomme palveluun kuuluu myös tilinpäätöksen teko. Vuoden 2016 alussa voimaan tullut uusi kirjanpitolaki sisälsi helpotuksia tilinpäätöksen osalta. Tästä huolimatta yrityksen verotuksen ja taloudellisen aseman selvittämisen kannalta tilinpäätös on välttämätön tehdä ainakin suppeammassa mahdollisessa muodossaan. Mikäli yritykselläsi on esimerkiksi lainaa pankista, on hyvin tavallista, että pankki pyytää yrityksesi tilinpäätöstietoja. Sama koskee muita yrityksesi sidosryhmiä. Esimerkiksi tärkeimmät tavarantoimittajat voivat käyttää tilinpäätöstietoja luottokelpoisuuden määrittämiseen. Tästä syystä kirjanpito ja tilinpäätös kannattaa jättää meille ammattilaisille. Muutokset lainsäädännössä ja verotuksessa vaativat myös meiltä jatkuvaa kouluttautumista. Yrittäjänä haluat varmasti käyttää aikasi mieluimmin liikevaihdon kasvattamiseen, kuin viimeisimpien kirjanpitokäytäntöjen muutoksiin ja niihin perehtymiseen.

Tervetuloa asiakkaaksemme Clerica Laskenta tilitoimisto Karkkilaan.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.