REFERENSSIT

Rakentamisen palvelut

Rakentamiseen liittyvät palvelut pitävät sisällään laajan kirjon eri roolissa toimivia yrityksiä. Yrityksen toimiala voi käsittää esimerkiksi maanrakennusurakointia, perustajaurakointia, purkutöitä, rakentamisen viimeistelytöitä sekä rakentamisen suunnittelu- ja valvontapalvelua. Alalla työskennellään monenlaisella tehtävänimikkeellä kuten putkimies, sähkömies, laattamies tai kirvesmies – remonttireiskaa unohtamatta.

Kaikkeen rakentamiseen liittyy yhteisesti hyvin tarkka seuranta ja ilmoittamisvelvollisuus verohallinnolle. Myydäänkö palvelu arvonlisäverolla vai ilman on usein kysymys, johon yrittäjä tarvitsee vastauksen. Mitä pitää muistaa huolehtia, että ilmoittamisvelvollisuus tulee hoidettua? Me ymmärrämme toimialaan liittyvät erikoisuudet ja raportointivelvollisuuden. Tuomme talousprosessiin pienen annoksen sähköisyyttä, jolla minimoidaan ilmoittamisen virheet ja myöhästymiset.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.