PALVELUMME

Sovelluspalvelut – valmis ratkaisu talous- ja palkkahallintoon

Sovelluspalvelumme avulla saat käyttöösi yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon työvälineet. Tänä päivänä laaditte myyntilaskut tavalla tai toisella. Samoin vastaanotatte ostolaskut joko sähköisesti tai paperilla ja nämä päätyvät maksettavaksi tavalla tai toisella. Palkanlaskentaa varten keräätte palkkatietoja, jotta saatte koottua palkkojen laskemista varten tarvittavan aineiston ja toimitatte nämä tilitoimistoon tavalla tai toisella.

Sovelluspalvelumme avulla integroimme kaikki nämä yhteen ja samaan paikkaan, josta saat näkymän yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Samalla materiaalin toimittaminen meille on entistä helpompaa ja raporttinäkymästä näet yrityksesi tilanteen aina halutessasi.

Helpotamme työtaakkaasi, kun käytät valmista laskutusjärjestelmäämme. Sinun ei enää tarvitse erikseen toimittaa myyntilaskuja kirjanpitoaineiston mukana. Lisäksi voit aina halutessasi selata vanhoja laskuja ja käyttää näitä uusien laskujen pohjana. Myyntilaskujen osalta palvelu on laajennettavissa helposti maksujen valvontaan (reskontra) sekä verkkolaskujen lähettämiseen tai tilaus- ja varastotoiminnallisuuteen. Sovelluspalvelumme ovat ajasta ja paikasta riippumattomia, tarvitset vain internet-yhteyden.

Voimme vastaanottaa ostolaskut sähköisesti, jolloin saat oman yrityksesi ostolaskunäkymän ja historiatiedot hyödynnettäväksesi. Paperiset laskut voidaan skannata ja liittää järjestelmään. Tehtäväksesi jää laskun oikeellisuuden tarkistaminen ja hyväksyminen maksuun. Maksuliikennepalvelullamme hoidamme laskut pankkiin maksettavaksi eräpäivän mukaisesti tai vaihtoehtoisesti valitset itse maksettavat laskut.

Palkanlaskentaprosessi nopeutuu, kun pääset syöttämään palkkatiedot sähköistä kanavaa hyödyntäen. Pääset jälkeenpäin tarkastelemaan ilmoitettuja tunteja ym. palkkatietoja, jolloin tarvitsemasi tieto on aina käytettävissäsi. Henkilöiden tietojen muutokset ja uusien ilmoittaminen onnistuu saman käyttöliittymän avulla.

Valitse tarvittavat moduulit yrityksellenne. Me hoidamme lopun talous- sekä palkkaprosessin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.