REFERENSSIT

Muut palvelut

Toimialasta riippumatta tuotantoa tai palvelua tuottavilla yrityksillä on yhteisiä piirteitä taloushallinnossaan. Jokainen yritys saa ja maksaa ostolaskuja, jokainen yritys käyttää pankkitiliä, jokaisella yrityksellä tuotteiden tai palveluiden myynnistä syntyy liikevaihtoa ja näistä syntyy myyntilaskuja tai käteismyyntitapahtumia. Lähes poikkeuksetta yritykselle hankitaan myös tuotteita ja palveluita, joista syntyy käteiskuittitapahtumia. Jos yrityksellä on työntekijöitä, syntyy tarve palkanlaskennan tekemiselle.

Vahvuutemme on ymmärtää yrityksen liiketoiminnan prosesseja, hakea niihin tuottavuutta tehostavia ratkaisuja ja helpottaa näin yrityksen talousprosessia. Kokonaisuutena tämän avulla saadaan aikaan kustannussäästöjä. Me ymmärrämme, että yrittäjän oma työaika ei ole ilmaista.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus tuottaa yritysneuvontapalveluja sekä luo edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten menestykselle. Keuke siirtyi Clerican tarjoamaan täysin sähköiseen taloushallintoon joulukuussa 2014. Helposti tuotettava ja ajantasainen raportointi eri kehittämishankkeista on tärkeä osa Keuken prosessia. Taloushallinnossa käyttöön tuli sähköinen ostolaskujen käsittely, matkalaskut, myyntilaskut verkkolaskuina sekä maksuliikennepalvelut. Näiden lisäksi palkanlaskenta on osa palvelukokonaisuutta.

Palveluiden käyttöönottaminen vapautti asiakkaan aikaa merkittävästi yrityksen varsinaiseen toimintaan. –En etukäteen osannut kuvitella, kuinka paljon pelkästään maksuliikennepalvelut tai ostolaskujen sähköinen hyväksyminen voivat helpottaa omaa työpäivääni, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen. –Työpäiväni ovat kiireisiä, jolloin tarvitsen kaiken mahdollisen ajan varsinaisille työtehtävilleni. En voisi kuvitella palaavani entiseen toimintatapaan, jossa laskuja pyöriteltiin paperisena. Voin lämpimästi suositella vastaavia palveluita myös muille yrityksille, Pekkarinen jatkaa.

Keuke

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.