REFERENSSIT

Kauppa ja ravintolat

Kaupan- ja ravintola-alan yrityksiä yhdistää tuotteiden sekä palveluiden myynti kuluttajille, joista maksu saadaan käteisenä tai korttimaksuna. Alan yrityksillä on usein käytössä kassajärjestelmät ja suurimmilla toimipisteitä on useita. Lisähuomiota ravintola-alalle tuo alkoholimyynnin raportointi.

Vahvuutenamme on alan prosessien ymmärtäminen ja taloushallinnon tuottaminen kustannustehokkaasti. Omat järjestelmämme antavat mahdollisuuden kassajärjestelmätietojen integroimiseen. Ostolaskujen käsittely ja maksaminen voidaan hoitaa sähköisesti, jolloin taloushallinnosta koituva työ saadaan mahdollisimman pieneksi.

Palkanlaskentaa säätelee alalla työehtosopimukset, jotka vaativat lisähuomiota työajan seurantaan. Ymmärrämme tes-sopimusten merkityksen ja pystymme tehokkaan talousprosessin lisäksi tuottamaan luotettavaa palkanlaskentapalvelu kaupan- ja ravintola-alan yrityksille.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.