Tilitoimisto Helsinki

Tilitoimisto Helsinki – Clerica on asiantunteva, palveleva ja asiakaslähtöisesti toimiva tilitoimisto Helsingissä. Käytämme termiä – nykyaikaiset tilitoimistopalvelut, joka tarkoittaa yrityksellesi modernia tapaa hoitaa taloushallinnon palveluja. Vaikka tilitoimisto olisi suljettu, voit hoitaa talousasiat kellonajasta riippumatta. Perheyrityksenä me itse ymmärrämme, että yrittäjällä on usein kiire, jolloin tilitoimiston täytyy tarjota palveluja, joita voi hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta. Clerica Yritystilit Helsinki palvelee parhaiten paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä. Pasilankadun tilitoimistossa Helsingissä sinulla on palveluksessasi asiantunteva tiimi, joka huolehtii yrityksesi taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluista.

Tilitoimisto Helsinki
Olemme sinulle yhteistyökumppani, jolloin me molemmat ymmärrämme, että hyvällä yhteistyöllä syntyy hedelmällinen lopputulos. Kun pidät meidät ajan tasalla yrityksesi suunnitelmista, niin tiedämme mitä meidän pitääkin tietää. Pieneltä tuntuva muutos omistusjärjestelyissä tai perhesuhteissa voi vaikuttaa sinun verotukseesi yrittäjänä. Yhteistyökumppanina ja tilitoimistona me haluamme olla ajan tasalla kaikesta yrityksesi ja lähipiirisi asioista, joilla voi olla vaikutusta esimerkiksi henkilökohtaiseen verotukseen.

Tilitoimisto Helsinki antaa yrityksellesi asiantuntevaa ohjausta

Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta asiantuntevana tilitoimistona osaamme ohjata yrityksesi tulevaisuuttasi parempaan suuntaan. Yrittäjänä pääset mitä parhaiten keskittymään oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Me osaamme tilitoimisto toimialan ja sinä osaat oman toimialasi parhaiten.

Ulkoistamalla taloushallinnon, kirjanpidon ja palkanlaskennan auktorisoidulle tilitoimistolle, voit luottaa siihen, että yrityksesi asiat ovat ammattitaitoisissa käsissä. Helsingin tilitoimistossa sinulla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, jonka takana on laaja verkosto auttaen yritystäsi vaikeimmissakin taloushallinnon kysymyksissä.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Pasilassa, johon on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Jos tulet autolla, parhaiten pysäköintipaikkoja löytyy Maistraatinportin tai Esterinportin pysäköintipaikoilta. Molemmat ovat maksullisia 2-alueen pysäköintipaikkoja.

Julkisilla tultaessa raitiovaunulinjat 7A ja 7B kulkevat aivan toimiston vierestä ja voit jäädä joko Esterinportin tai Maistraatintorin pysäkeillä. Pasilan rautatieasemalta on myös lyhyt kävelymatka, kun kuljet rautatien ylittävän sillan yli Länsi-Pasilaan, tulet suoraan Pasilankadulle. Clerica Tilitoimisto Yritystilit Helsingin sisäänkäynti on heti Pasilankadun ja Fredriksberginkadun kulmauksessa.

Miksi valita Clerica – Tilitoimisto Helsinki?

  • Auktorisoitu tilitoimisto ¹
  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä ₂
  • Paikallinen kumppani ₃
  • Sähköinen palvelu ₄

¹ Auktorisoitu tilitoimisto tarkoittaa, että toiminnasta vastaa vähintään yksi vaativan pätevyystutkinnon läpäissyt henkilö. Tilitoimistossa käytettävät menetelmät ovat Taloushallintoliiton hyväksymät, jotka tarkastetaan säännöllisesti. Vastaavilla kirjanpitäjillä on ajantasainen koulutus taloushallinnon sekä verotuksen osalta.

₂ Henkilökohtainen kirjanpitäjä tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Hänellä on paras mahdollinen tieto ja taito hoitaa yrityksesi taloushallinnon asioita.

₃ Voit tavata paikallisen kumppanin lähellä, missä yrityksesikin toimii. Voit luottaa siihen, että tehtäviä hoitavilla henkilöillä on paikallistuntemus, jolla on käytännön merkitystä asioita hoidettaessa.

Sähköinen palvelu antaa vapauksia hoitaa asiat sinulle sopivana aikana. Laskut liikkuvat automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee näistä huolehtia. Tieto on käytettävissä lähes heti eikä sinun tarvitse odotella vastauksia paperipostilla.

Palveleva Tilitoimisto Helsinki – Ota yhteyttä

Tilitoimisto Helsinki – ota yhteyttä Clericaan

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.