REFERENSSIT

Rakentamisen palvelut

Rakentamiseen liittyvät palvelut pitävät sisällään laajan kirjon eri roolissa toimivia yrityksiä. Yrityksen toimiala voi käsittää esimerkiksi maanrakennusurakointia, perustajaurakointia, purkutöitä, rakentamisen viimeistelytöitä sekä rakentamisen suunnittelu- ja valvontapalvelua. Alalla työskennellään monenlaisella tehtävänimikkeellä kuten putkimies, sähkömies, laattamies tai kirvesmies – remonttireiskaa unohtamatta.

Kaikkeen rakentamiseen liittyy yhteisesti hyvin tarkka seuranta ja ilmoittamisvelvollisuus verohallinnolle. Myydäänkö palvelu arvonlisäverolla vai ilman on usein kysymys, johon yrittäjä tarvitsee vastauksen. Mitä pitää muistaa huolehtia, että ilmoittamisvelvollisuus tulee hoidettua? Me ymmärrämme toimialaan liittyvät erikoisuudet ja raportointivelvollisuuden. Tuomme talousprosessiin pienen annoksen sähköisyyttä, jolla minimoidaan ilmoittamisen virheet ja myöhästymiset.

Noja on monipuolinen rakennusalan yritys, jonka vahvuutena on laaja kokemus erilaisista uudisrakennus- ja saneeraushankkeista. Yritys on vuosien kuluessa laajentanut tarjontaa konevuokraukseen ja piha-alueiden automaatioratkaisuihin. Palveluiden ja yrityksen kasvu on edellyttänyt taloushallinnon osalta kumppania, joka on ymmärtää kokonaisuuksia.

Clerica tarjoaa taloushallintopalveluiden lisäksi tarvittavat taloushallintojärjestelmät yritykselle. Tämän kokonaisratkaisun avulla myyntilaskut lähtevät asiakkaille sähköisesti ja ostolaskut saadaan hyväksyttyä sähköisesti. Kohdekohtaisesti saadaan seurattua projektien kannattavuutta ja raportointi verohallinnolle sujuu saumattomasti.

Toimintamme kehittyy ja muuttuu jatkuvasti. Ilman osaavaa kumppania joutuisimme hankkimaan vastaavat sovellukset erillisratkaisuna, joka lisäisi kokonaiskustannuksia. Voin lämpimästi suositella Clerican kaltaista tilitoimistokumppania myös muille yrityksille, kertoo toimitusjohtaja Rain Kolga.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voit halutessasi ilmoittaa meille toimialasi ja palvelut joista olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.